СТО Вольво в Києві Service AUTO Expert. Професійний ремонт і якісна діагностика, масла і запчастини. +38 (096) 181 66 81

 

 

СТО Вольво в Києві Service AUTO Expert

 

СТО Вольво в Києві Service AUTO Expert пропонує високоякісне обслуговування вашого автомобіля Volvo. Коли ви керуєте приголомшливим, високопродуктивним і розкішним автомобілем або позашляховиком Volvo, вам необхідно подбати про те, щоб за ним добре доглядали. Наш сервісний центр обладнаний всім необхідним спецобладнанням для обслуговування автомобілів будь-якого типу, і наші вузькопрофільні фахівці точно знають, що робити в будь-якій ситуації. Наша головна мета — допомогти водіям отримати якісне, швидке і чесне обслуговування і ремонт автомобілів, яких вони заслуговують.

Який вид обслуговування автомобілів ми виконуємо?

Якщо ваш Volvo XC60 вимагає заміни масла або Volvo S90 вимагає ремонту трансмісії, наш сервісний центр завжди готовий допомогти. Ми пропонуємо безліч різних послуг по обслуговуванню автомобілів від простого ТО до більш серйозного ремонту.

 

СТО Вольво в Києві Service AUTO Expert використовує оригінальні запчастини та аксесуари Volvo. Ми знаємо, що ці деталі найкраще підходять для вашого автомобіля Volvo і допоможуть продовжити термін його служби. Незалежно від того, замінюєте ви масло або додаєте зовнішній аксесуар, ми запропонуємо якісні аналоги, якщо ви не хочете витрачати гроші на оригінальні деталі.

 

Якщо у вас є питання про обслуговування позашляховиків або ви хочете поговорити з одним з наших технічних фахівців, не соромтеся звертатися до нас по телефону, через Інтернет або електронну пошту, або відвідайте наш центр за адресою: с. Глеваха, Київська обл., Вул. Окружна, 25. Ми оглянемо ваш автомобіль, допоможемо вам зорієнтуватися і вибрати необхідні послуги.

На кожен автомобіль ми заводимо окрему карту, куди записуємо всю історію ремонту. Коли ви приїдете до нас вдруге, ми будемо в курсі стану автомобіля і врахуємо всі раніше виконані дії.

Пропонуємо масла і автозапчастини на СТО Вольво в Києві

 

У нас ви можете купити моторні та трансмісійні масла, автозапчастини. Пропонуємо оригінальні деталі Вольво або аналоги, які не поступаються їм за якістю. У нас прийнятні ціни, а чекати запчастини не доведеться довго Зателефонуйте нам по телефону +38 (093) 240 3044, щоб замовити потрібні товари.

СТО Вольво в Киеве Service AUTO Expert-СТО Вольво у Києві Service AUTO Expert
СТО Вольво в Киеве Service AUTO Expert-СТО Вольво у Києві Service AUTO Expert
Комфортна зона відпочинку

Поки ви чекаєте свою машину, можете скористатися нашою зоною відпочинку. Комфортабельний лаунж з безкоштовним Wi-Fi, прохолодними напоями і журналами — всім, що вам потрібно, щоб з користю провести час. У нас смачна каву і м’які дивани!

Укажите свое имя и телефон, чтобы наш механик
смог связаться с Вами в ближайшее время
Вкажіть своє ім'я та телефон, щоб
записатися на русифікацію VOLVO
ФОРМА ЗВОРОТНЬОГО ЗВ'ЯЗКУ